Hallo inwoners van Soest en Soesterberg.

Vandaag is het 7 maart. Nog een week en dan mogen wij weer stemmen. Een keuze die gemaakt kan worden aan de hand van de vele kiespropramma’s van diverse partijen binnen onze mooie gemeente. Misschien heeft u al een keuze kunnen maken. Komt u er toch niet uit maak dan gebruik van de stemwijzer en wie weet wordt de keuze gemakkelijker

Maar u gaat toch wel stemmen? Immers het is uw recht om inwoners uit Soest en Soesterberg te kiezen, die u mag vertegenwoordigen de komende 4 jaar. Ook bij deze gemeenteraadsverkiezingen kan er 3 dagen gestemd worden. Maandag 14, dinsdag 15 en woensdag 16 maart. Kijk vooral even op de website van de gemeente Soest voor de stembureaus die de 14e en 15e open zijn. De 16e maart zijn alle bekende stembureaus open.

Burgerbelangen Soest-Soesterberg wenst u een wijs besluit te nemen. Om uw besluit wat te vergemakkelijken heeft u of krijgt u onze folder met daarin de standpunten in de bus. Onze folder is bijgevoegd in het reclamepakket van deze week. Zo kan u de keuze maken bij welke lokale ondernemer u uw boodschappen gaat doen deze week en of Burgerbelangen Soest-Soesterberg uw partij gaat zijn waarop u volgende week gaat stemmen.

Wij hopen van wel.

Wilt u meer informatie mail ons dan op info@burgerbelangensoest.nl  Ook als u onze folder niet heeft gekregen maar graag wilt lezen. Dan kunnen wij u die ook digitaal toesturen.

Burgerbelangen Soest-Soesterberg gaat voor eerlijke politiek. Stem lijst 9. www.burgerbelangensoest.nl