Afgelopen woensdag 29 maart is de nieuwe gemeenteraad geïnstalleerd en beëdigd. Ook zijn de fractieassistenten van de diverse partijen beëdigd. Deze feestelijke gebeurtenis vond plaats in de raadszaal van het gemeentehuis in Soest. Onder toezicht van de collega raadsleden, fractieassistenten en de aanwezige familieleden, vrienden en geïnteresseerden mocht o.a.  Johan Baks de eed afleggen als raadslid voor Burgerbelangen Soest-Soesterberg. Mariëlle Bruil en Peter Wijnalda werden geïnstalleerd als fractieassistenten voor Burgerbelangen. De komende 4 jaar hopen wij samen, onze kiezers te vertegenwoordigen.

Na de beëdiging van de raadsleden en fractieassistenten mocht Johan de gehele raad toespreken als nestor (langst zittende raadslid) van de gemeenteraad. Johan begon met het feliciteren van alle geïnstalleerde collega’s. In zijn toespraak sprak hij over Samen. Samen moeten wij het gaan doen.

Voor de gehele toespraak klik hier

Burgerbelangen dankt u nogmaals voor het vertrouwen en wil  Samen  een mooie raadsperiode er van maken.

Nu is het de taak van de informateur om met de grootse partij te kijken naar de mogelijkheden voor een coalitie. Een Samenwerking van meerdere partijen voor de komende bestuursperiode.

Het bestuur van Burgerbelangen Soest-Soesterberg en haar fractie feliciteren alle raadsleden en fractieassistenten met hun benoeming en installatie. Wij hopen op constructieve overleggen en goede besluiten voor onze gemeente.