BurgerBelangen Soest-Soesterberg is misschien op zoek naar Jou!
Het nieuwe jaar 2022 is begonnen. Wij wensen jullie dan ook allemaal een mooi, gezond en bijzonder jaar toe. Voor BurgerBelangen komen er weer belangrijke zaken aan. Maar ook voor u is het jaar 2022 een jaar van veranderingen. In maart van dit jaar zijn er verkiezingen en mag u weer stemmen op die mensen en partijen die namens u de vertegenwoordiging worden, binnen de gemeente Soest. Diverse politieke partijen hebben al een kandidatenlijst samengesteld. Ook wij als BurgerBelangen zijn druk bezig de juiste personen op de lijst te krijgen. Wie weet is het wat voor u of voor jou. Wij zijn als BurgerBelangen Soest-Soesterberg op zoek naar kandidaten die een vertegenwoordiging wil zijn van en voor de inwoners van onze gemeente. Wij willen niet een partij zijn met alleen maar kandidaten uit één wijk, dorp, geloofsgemeenschap of cultuur. Wij willen een partij zijn met kandidaten uit heel Soest en Soesterberg. Wat denkt u lijkt het u wat?
Geef u dan op als kandidaat en word een mogelijke vertegenwoordiger namens de inwoners uit deze mooie gemeente.
Nu begrijpen wij heel erg goed dat u eerst wat wil weten over onze standpunten en of deze passen bij uw gedachte.  Wij hebben daarom een kort en duidelijk verkiezingsprogramma gemaakt met daarin de punten die wij als hoofdzaak zien voor de komende 4 jaar.
Enkele punten uit ons verkiezingsprogramma zijn o.a.:
  • We bouwen allereerst voor de woningbehoefte van eigen inwoners.
  • Op landgoed de Oude Tempel in Soesterberg moet rekening gehouden worden met de landschaps- en natuurwaarden van dit unieke gebied. Dat betekent dat we voor de opgaaf staan, elders gronden te vinden waar gebouwd kan worden in Soesterberg.
  • Op de te kopen woningen moet een woonverplichting rusten. Wie een huis koopt heeft dus de verplichting er te gaan wonen, en niet de woning te verhuren.
  • De veiligheid van fietsers en voetgangers dient verbetert te orden.
  • Geen windmolens in de Eempolder of langs Soesterberg (A28),
BurgerBelangen Soest-Soesterberg is een lokale partij. Een partij die geen bindingen heeft met een landelijke partij. Zo kunnen wij ons voor 100% inzetten voor de Soester samenleving, zonder landelijke beperkingen.
Wij zijn dus niet links of rechts, maar sociaal. Lokaal, opkomen voor de belangen van de inwoners van Soest en Soesterberg.
Durf jij het aan? Laat het ons dan weten via de mail of via de telefoon:
info@burgerbelangensoest.nl
+31 6 44652205 (nummer van onze fractievoorzitter)