Afgelopen donderdag 2 november sprak de raad samen met elkaar over de begroting van 2024. Iedere fractie had 5 minuten de tijd om haar algemene beschouwingen uit te spreken over de voorliggende begroting. Ook wij als Burgerbelangen hebben onze beschouwingen uitgesproken. Voor de volledige tekst klikt u hier

Wij als Burgerbelangen hebben aandacht gevraagd voor de laag geletterde binnen onze gemeente. Maar ook voor de leesbaarheid van de gemeentelijke stukken. Ook vroegen wij aandacht voor een stukje zelfreflectie van de raadsleden. Zo van,  kijk eens vaker in de spiegel en vraag je zelf af of je juist het gehandeld, in het belang van jou kiezers. Deze boodschap werk ondersteund door het weg geven van ene spiegel. De raadsleden en het college kregen hier de boodschap bij, thuis een batterij te plaatsen zodat je, als je in de spiegel kijkt je gelijk een feedback krijgt.  Dit werd met gelach ontvangen.

Wilt u de uitreiking in het geheel zien dan verwijs ik u graag naar de link hiernaast zodat u de vergadering nog eens rustig kan bekijken.

Vergaderlink Algemene Beschouwingen 2023