Inmiddels zijn de vergaderingen weer begonnen en is de zomerreces van de politiek in Soest weer teneinde. U heeft lange tijd niets van ons gehoord maar dat wilde niet zeggen dat we stil hebben gezeten. Ondanks het reces hebben we ons met een aantal zaken bezig gehouden.

Twee wil ik benoemen: Afgelopen zomer hebben wij de verantwoordelijke wethouder een mail gestuurd over o.a. het watergebruik en  “vuil”verbrandingen op het volkstuinencomplex aan de Molenstraat tijdens de extreme droogte. We hebben tot heden nog geen schriftelijke reactie mogen ontvangen. Wel, is er volgens onze informatie gelijk actie op onze mail ondernomen.  We wachten nog even af maar houden het in de gaten.

Verder hebben we vragen gesteld aan de verantwoordelijke wethouder over het legen van de containers in Soesterberg door RMN. Het was inmiddels de 4 keer dat in bepaalde wijken op de ophaaldag de containers vol aan de straat beleven staan. Van uit het college is er contact geweest met de RMN en er is beterschap beloof. Wij houden de vinger aan de pols.

Voor de komende periode staan er weer vele onderwerpen op de agenda. o.a Evenementenbeleid, de begroting en diverse bestemmingsplannen. Ook de grotere projecten in o.a. Soesterberg staan op de agenda. Veel zaken hebben meer dan onze aandacht.

Heeft u vragen of opmerkingen over de onderwerpen, stel ze gerust of maak een afspraak om bij een van onze fractieoverleggen aanwezig te kunnen zijn.

BurgerBelangen Soest-Soesterberg is er voor U